Werkwijze

Werkwijze

De School Opmaat werkt met modules en met een doorlopend lesprogramma.

Voor de schoolse vaardigheden geldt dat kandidaten ten allen tijden kunnen instromen. Voor modules die worden afgesloten met een certificaat zoals bijvoorbeeld VCA geldt dit niet. 

De kandidaat kan zich telefonisch of schriftelijk aanmelden. Er zal een intake plaatsvinden met één van onze docenten. Ook is het mogelijk om een keer vrijblijvend te komen kijken. 

Tijdens de lessen houden we rekening met ieders kwaliteiten en ontwikkelpunten waardoor er een duidelijke differentiatie ontstaat binnen de lessen.

 

Iedere les wordt waar nodig ondersteund door visueel ondersteunend materiaal. Daarnaast geven we herhaling van de eerder geboden stof zodat de vaardigheden gezekerd worden. Verder zijn wij gewend de stof en de aanspreektoon aan te passen aan onze deelnemers waardoor het leerrendement groter zal zijn.
 
Om de transfer naar andere situaties zo sterk mogelijk te maken, kan het zijn dat wij huiswerk meegeven. Hier zit geen druk op, we gaan hier ontspannen mee om maar het zal het leren bevorderen.
 
Tijdens onze lessen maken we gebruik van moderne ICT-middelen en leren de cursisten hiermee om te gaan.

Contactpersonen

Marlies Bouwsema    06 55156896

Mirjam Hermse         06 28257077

Jorieke Jaarsma         06 36172665

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Website gemaakt door Wisemice.nl

Meld je aan voor de Nieuwsbrief